Ingrediente
- carne de porc (pulpa in cazul meu),
- usturoi,
- tarhon,
- sare,
- piper,
- moare de varza
Mod de preparare
Intr-o cratita mai mult inalta decat lata, am pus carnea si-am turnat moare, dar fara s-o acopar, apoi am lasat-o sa fiarba cam jumatate de ora (am si intors-o de vreo 2 ori)
Dupa ce s-a racit putin, am condimentat-o cu boia, piper, nucsoara.
Am pus carnea intr-o alta cratita, mai lata, apoi am condimentat-o cu usturoi ceva tarhon si-am pus iar zeama de varza (ce ramasese de la fiert, plus ceva completare).
Peste cratita am pus o folie de aluminiu si-am bagat friptura de porc la cuptor , pentru o ora.
Dupa o ora am scos folia si-am mai lasat friptura de porc inca vreo 30-40 de minute.
Am servit friptura de porc cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|