4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCarnea afumata am fiert-o 10 min in apa cu 2 foi de dafin. Am sarat si piperat ceafa,pulpa afumata am piperat-o,am pus cimbru,am asezat carnea in tava,am pus o cana de apa,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptorul incalzit in prealabil.Am lasat focul mic. Dupa 15 min,am intors carnea,am pus peste fiecare bucata cativa stropi de sos woncester,am adaugat 100 ml vin,am pus bucatile de carnati si cartofii(mai mici)curatati si taiati in doua,am pus folia si am mai lasat 20 min. Intr-un vas am pus ardeiul raiat cubulete,usturoiul si vinul(100 ml)si le-am tocat marunt cu blenarul. Am incercat carnea care era fiarta,am turnat peste tocatura de ardei,usturoi si vin si am mai lasat in cuptor,fara folie, pana a capatat carnea o crusta frumoasa si a scazut sosul dar nu de tot. Am servit cu piure de cartofi si muraturi. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de rocsi_1612
Carnea de purcel o spalam putin si o portionam. pulpele de pui le taiem in doua,le parlim putin la flacara aragazului si le spalam bine. intr-un lighean pregatim marinata. ceapa o...
Citeste continuareaPostat de babi5
Prima data am crestat muschiuletii in trei pe lungime si i-am condimentat cu sare, boia si piper, apoi i-am impletit. Am portionat si pulpa de porc, am asezat-o in tava, am condimentat, am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|