Friptura de miel cu prune uscate

Postat de kukibella in Oaie
26 Feb 2012 | 5874 vizualizari
Friptura de miel cu prune uscate

Ingrediente

  • trei bucati de şira de miel+2 bucati de coada de miel
  • condimente
  • 2 ling.faina
  • 150 gr.prune uscate
  • 500 gr.arpagic
  • 340.gr. suc roşii
  • ulei de masline

Mod de preparare

carnea se curata de pielite.

se spala şi se usuca.

se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina.

se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline ptr.5-6 min.

prunele se pun ın apa fierbinte şi se lasa ptr.aprox.30 min.

arpagicul se caleşte  ın uleiul ramas(dupa prajirea carnii).

ıntr-o cratita turnam sucul de roşii,aşezam carnea ,arpagicul,prunele,acoperim cu folie de aluminiu şi dam la cuptor ptr.aprox.80 min.

spre sfarşitul coacerii

scoatem folia de aluminiu

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de miel

Postat de comanligia

Friptura de miel

Am cumparat mai multa carne de miel,chiar si feliata,si am avut si o pulpa mare de buna calitate. Am  spalat carnea si am respectat pasii de marinare.In prima etapa am amestecat sarea de...

Citeste continuarea

Pulpe de miel aromate

Postat de panacris

Pulpe de miel aromate

Carnea de miel se spală, se înțeapă din loc în loc, iar în înțepătură se pune câte o bucățică de slănină sau usturoi. Se freacă cu puțină sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2012, 09:38
Bunuta carnea de miel ...
la 26.02.2012, 10:46
la 26.02.2012, 10:48
Noi nu mancam miel, dar fripturica ta arata foarte bine.
la 26.02.2012, 11:03
Onesta,Rocsi...
Miha locuind ın Turcia nu prea am alternative ptr. carne deci ın genere folosesc carnea de miel
la 26.02.2012, 11:08
arata bine

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking