4 pere
citeste mai mult
Din categoria,mananc si eu niste costite,am prestat o'' fripturision'' delicioasa.....
Ingrediente
Mod de preparareMai intai pregatim carnea,o spalam,absorbim apa cu un servet,apoi facem mici crestaturi in carne si bagam catei de usturoi. Ungem pe toate partile cu ulei si apoi imbracam in condimente.Asezam carnea in punga ,legam capetele si lasam la frigider peste noapte.A doua zi asezam carnea intr-un vas de yena ,cu o frigaruie gaurim punga din loc in loc si dam vasul la cuptor cu focul mic,cca 3 ore. Apoi servim cu diverse garnituri,eu am avut orez cu legume si ciuperci. Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la punga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
citeste mai mult
Postat de mena29
Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut...
Citeste continuareaPostat de andaoana
Intr-un vas mic (500ml) punem ingredientele pentru marinada : sare, piper, usturoi zdrobit, sucul de lamaie, vinul alb demisec, uleiul si leusteanul. Leusteanul o parte l-am tocat si am lasat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|