Ingrediente
- 800 g pulpa de porc
- 1 lingura mustar classic
- 1 lingura boia de ardei
- 5 catei usturoi
- sare, piper, maghiran
- 3-4 bucati ceapa
- bacon
- carnat afumat
- 5-6 cartofi
- putin ketchup picant
Mod de preparare
Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60 minute.
Intr-o tava punem folie de aluminiu peste care vom pune felii de kaizer, carnea condimentata, peste punem un rand de ceapa taiata solzisori, acoperim cu un rand de cartofi taiati rondele mai subtiri si la sfarsit punem un rand de carnati taiati. Acoperim tava cu folie si dam la cuptorul preincazilt pentru aproximativ 45-60 minute. Verificam daca carnea s-a facut, se scoate, presaram putin ketchup picant si se serveste fierbinte alaturi de castraveti murati si gogosari.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in folie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|