Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

Postat de medioto59 in Porc
17 Feb 2011 | 13407 vizualizari
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

hahaha......................iar carnati.

Ingrediente

  • 600 g coaste de porc proaspete
  • 6 carnati de casa afumati
  • boia dulce
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • cimbru
  • 3-4 foi de dafin
  • un pahar cu vin alb sec
  • sare,piper

Mod de preparare

Coastele de porc se taie in bucati potrivite, se spala si apoi se condimenteaza cu boia de ardei, cimbru, sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care punem si carnatii pe care ii intepam cu ajutorul unei scobitori din loc in loc.Curatam morcovul si usturoiul , taiem rondele si asezam printre bucatile de carne si carnati.Adaugam vinul, putina apa, foile de dafin si dam la cuptor.Din cand in cand mai stropim friptura cu sosul din tava.Cand este bine rumenita si bine patrunsa , scoatem friptura si servim calda alaturi de o garnitura si ceva muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (60)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Postat de aliliana

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Carnea de porc de spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu sare, piper cimbru, usturoi taiat feliute.  Se pune intr-o tava la cuptor impreuna cu 200 ml vin alb. Se acopera cu folie de...

Citeste continuarea

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Postat de Corina33

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat. Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2011, 20:07
cum nimeresc eu prima la asa bunatateeeee
la 17.02.2011, 20:10
Ma-ma!!!! Ce e aici Mediiiiiii!!!! Carnaaaaatiiiiiiii!!! Acum apare tot neamul de bucatarasi sa te ia la intrebari Arata de mare senzatie si sa stii ca am instantaneu Jos cu palaria
la 17.02.2011, 20:13
Un deliciu
la 17.02.2011, 20:17
asa ruxy medi,dar ouale unde-s ce bine arata
la 17.02.2011, 20:17
ce de bunatati pe ziua de azi nu se mai poate asa?

Vezi toate comentariile (60)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking