Fripturica ''deliciuasa''

Postat de epurasha2bb in Mancaruri cu carne
30 Dec 2010 | 4026 vizualizari
Fripturica ''deliciuasa''

pregatita impreuna cu Deea care zice ca e ''deliciuasa''in loc de delicioasa :)))

Ingrediente

  • vreo 5-6 cartofi potriviti,
  • 4 cotlete de porc proaspat taiat la tara ,
  • rasnita Kotanyi cu piper si lamaie,
  • sare,
  • cimbru Kotanyi,
  • condiment pentru porc kotanyi,
  • cateva felii de bacon/kaizer ,
  • cativa ficatei de pui,
  • 2-3 linguri pasta de rosii dezlegate in putina apa calduta,
  • ulei si apa.

Mod de preparare

Asezam in tava cuptorului cartofii taiati rondele groase, in mijloc cotletele la rand si langa ele ficateii spalati si inveliti in bacon sau felii de kaizer/costita fara os.Turnam o canita de apa printre ele si o ceasca de ulei.Presaram sare si cimbru peste cartofi iar peste cotlete rasnim piperul cu lamaie si presaram condiment pentru porc Koatnyi.Dam la cuptorul incins si lasam la mijloc tava la foc mediu cam o jumatate de ora dupa care mai adaugam si pasta de rosii dezlegta in apa calduta peste cartofi si cotlete si mai lasam iar la cuptor pana se rumenste bine.

Cartofii au iesit moi inauntru si cu o crusta usor rumenita deasupra iar cotletele se topesc in gura, de ficateii in bacon nu mai zic! am papat si acum stam cu burticile umflate in sus!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica ''deliciuasa''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute marinate

Postat de Constelatialeu

Chiftelute marinate

Pregatim mai intai chiftelutele.Amestecam carnea cu ceapa taiata marunt,condimente ,apoi cele 2 oua si la final patrunjelul tocat.Omogenizam bine compozitia,gustam sa fie sarat,piperat si tot ce...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Iahnie de fasole cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin. Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2010, 09:34
ce frumos arata.... sa iti traiasca puiuta harnicuta....
la 30.12.2010, 09:36
ce minunatie de copilas
iar mancarea
la 30.12.2010, 09:41
ce bun ,salutari micutei
la 30.12.2010, 10:16
asta o pastrez pt pranz
la 30.12.2010, 10:31
multumesc fetelor!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking