Frittata cu legume si prosciutto crudo

Postat de silvi0ara in Aperitive / Garnituri
18 Apr 2010 | 5080 vizualizari
Frittata cu legume si prosciutto crudo

Ingrediente

  • 2 felii prosciutto crudo
  • 5 oua
  • 1/2 adei gras rosu  
  • ½ arde gras verde
  • 4 ciuperci brune
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie mai mica  
  • sare si piper dupa gust  
  • cascaval ras2 linguri(optional)

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien sa se rumeneasca.

Taiem in bucati ciupercile,ardeiul gras si tocam marunt ceapa.

Adaugam peste prosciutto si le lasam sa se inmoaie bine.

Separat spargem ouale intr-un castron si le batem ca pentru omleta ,asezonate cu sare si piper si cele 2 linguri de cascaval ras.

Turnam compzitia de oua peste legume,dam focul mic,acoperim cu un capac tigaia si lasam pe foc 10 minute sa se coaca,apoi o intoarcem pe cealalta parte pentru inca 1 minut. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume si prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanac

Postat de Oana

Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanac

Taie ceapa si usturoiul verde in rondele subtiri si soteaza-le in uleiul incins. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute....

Citeste continuarea

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2010, 10:19
super buna 5 fruculite am pus-o la favaorite trebuie incercata
la 19.04.2010, 10:53
Un mic dejun consistent si bun.

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking