Fructe de mare

Rasol de raci pentru bere

Postat de Ksenya

Racii se spala foarte bine. Se pune apa la clocotit intr-un vas mai mare .Cand clocoteste apa adaugam toate ingredientele. La sfarsit adaugam mararul. Lasam la foc 15 minute .Scoatem racii la...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu pesto si paste proaspete

Postat de mihaelar63

Fructele de mare se dezgheata la temperatura camerei. Spalati cu apa rece fructele de mare. Puneti la fiert in apa clocotita cu sare, pastele. Fierbeti respectand...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu mazare verde si busuioc

Postat de mihaelar63

Se pune la sotat ceapa si usturoiul in ulei . Cand acestea devin sticloase se aduga mazarea si morcovii . Se lasa pe foc impreuna  5 minute  amestecandu-se ....

Citeste continuarea

Creveti marinati la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Crevetii se spala bine,se scurg de apa si se pun intr-un castron. Se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu cidrul de fructe de padure si se da la frigider pentru cateva ore,sau se...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu brocolli si taitei de orez

Postat de mihaelar63

Broccolli se pune la fiert in apa clocotinda cu sare. Nu se pune capac. Se fierbe cateva minute cat se patrunde usor [ daca este congelat a fost preparat partial ] . Se scurge...

Citeste continuarea

Inele de Calmar cu sos de rosii si Whisky

Postat de ctlina

Spalati si tăiați calamarii inele. Mic secret de la vanzatorul de peste: puneti-i la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 2-3 minute.  Se trec apoi prin apa rece si se scurg....

Citeste continuarea

Orez cu vongole

Postat de gurita_ta2005

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei de masline cateva minute dupa care se adauga pasta de rosii,sare si piper. Dupa cateva minute se adauga vongolele scurse de apa peste sosul de rosii....

Citeste continuarea

Midii picante cu portocale si taitei de orez

Postat de mihaelar63

Legumele se curata si se spala . Prazul se taie in doua si se feliaza . Usturoiul se toaca marunt . Ardeiul se taie julien .Portocala se toaca cubulete . Se pune intr-un Wok...

Citeste continuarea

Moules Marinières (Midii in stil marinaresc)

Postat de Satisfyyourcravings

Se incalzeste 1 lingura de unt intr-o tigaie si se calesc esalota, usturoiul, prazul si foia de dafin 10 minute, avand grija sa nu se arda. Se adauga putina sare si piper din belsug. Se da...

Citeste continuarea

Midii/Scoici cu curry

Postat de ctlina

Se spală midiile de mai multe ori, dar nu se lasa mult în apă (se vor deschide).  Daca nu sunt gata curatate se curata bine cu cutitul.  Se curata ceapa si usturoiul si se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking