Fructe de mare

Calamari picanti cu paste

Postat de Ksenya

Punem uleiul intr-o oala .Ceapa o tocam,la fel si usturoiul si adaugam in oala,calim cateva minute pana obtinem o nuanta aramie,adaugam inele de calamari .Lasam  2-3 minute si adaugam...

Citeste continuarea

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Salata cu calamari si capsuni

Postat de andaoana

Salata si spanacul trebuie spalate foarte bine in apa rece si zvantate . Inelele de calamari (eu am avut congelate ) le decongelam si le spalam in apa rece , sub jet . Le punem pe un servetel...

Citeste continuarea

Creveti la tigaie, cu lapte de cocos

Postat de AlexTeacher

Curatati crevetii lasandu-le capul si coada (pentru efect ) - Desi in Spania daca le ceri sa-ti curete crevetii sau servesti clientii cu creveti curatati risti sa ti se dea cu...

Citeste continuarea

Salata de capsuni, creveti si sparanghel

Postat de panacris

Sparanghelul se scoate din borcan, apoi se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.  După ce s-au rumenit puțin, se scoate pe o farfurie și se lasă la răcorit....

Citeste continuarea

Creveti cu sos satay

Postat de ctlina

Curatam creveții, lăsând doar coada. Curatati legumele. Tocam marunt usturoiul și ghimbirul. Taiati ceapa marunt si taiati morcovul lamele. Într-un wok (tigaie), se...

Citeste continuarea

Calamar pane

Postat de gurita_ta2005

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa. Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie...

Citeste continuarea

Creveti cu usturoi

Postat de Ina

Incingem uleiul la foc mic, adaugam usturoiul tocat si calim usor pana ce usturoiul incepe sa se inmoaie. Marim usor flacara si punem crevetii, presaram sare, piper si boia, stropim cu suc de...

Citeste continuarea

Fructe de mare

Postat de Bunica

Fructele de mare se lasă la decongelat. Ia o cratiță 2l.și pune o o lingură de ulei,fructele de mare,zucul de portocală. Lasă la fiert 5 minute după ce incepe să clocotească....

Citeste continuarea

Creveti cu cardamom si usturoi

Postat de gurita_ta2005

Crevetii se spala bine sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-o tigaie de ceramica punem ulei de masline si usturoiul taiat cat mai marunt,lasam cateva minute sa se aromeze ulei si sa se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking