Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

Postat de simo_brkic in Pui
5 Feb 2012 | 5102 vizualizari
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

Ador carnita asta :P dar nu stiam cum sa o mai fac,asa ca mam folosit de ingredientele care le aveam prin frigider..si a iesit delicos :P am avut si un oaspete neasteptat si el a ramas incantat :D

Ingrediente

  • cca 500 g varza alba
  • ulei,sare,piper
  • pasta de rosii sau rosi cu putin basilico 
  • cocosel 
  • cca 10 masline verzi
  • 1 ceapa verde lunge
  • 1 morcov

Mod de preparare

Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut  ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii.

Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde taiata fasii ;) apoi l-am bagat la cuptor cu o cana de apa,condimente pui ,putina ceapa verde si 3 linguri ulei..Cand observam ca a prins putin culoare pe ambele parti (din cand in cand il intoarcem de pe o parte pe alta)punem si varza si mai lasam la cuptor pana cand varza devine calita :D:D si cocoselul e facut ...

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galletto (cocos mic) umplut si varza calita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut cu branza si spanac

Postat de merisor67

Piept de pui umplut cu branza si spanac

 Porționăm pieptul de pui în jumătăți, apoi filetăm fiecare jumătate așa încât să obținem niște foi mai subțiri.Eu am avut 2 bucăți de piept de pui, deci mi-au...

Citeste continuarea

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Postat de Bucataras

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Pune la topit untul intr-o tigaie mare.   Condimenteaza cu sare, piper si oregano pulpele de pui, apoi pune-le in tigaie si gateste-le cam 5 minute pe fecare parte, la foc mediu....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2012, 22:35
Foarte bun
la 05.02.2012, 22:50
Cred ca este foarte bun
la 05.02.2012, 23:03
la 05.02.2012, 23:07
la 06.02.2012, 01:40
daa se topea in gura

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking