Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

Postat de simo_brkic in Pui
5 Feb 2012 | 5116 vizualizari
Galletto (cocos mic) umplut si varza calita

Ador carnita asta :P dar nu stiam cum sa o mai fac,asa ca mam folosit de ingredientele care le aveam prin frigider..si a iesit delicos :P am avut si un oaspete neasteptat si el a ramas incantat :D

Ingrediente

  • cca 500 g varza alba
  • ulei,sare,piper
  • pasta de rosii sau rosi cu putin basilico 
  • cocosel 
  • cca 10 masline verzi
  • 1 ceapa verde lunge
  • 1 morcov

Mod de preparare

Sunt sigura ca toti am facut varza calita si pui umplut  ;)..am taiat varza si am "framantat-o" putin cu sare si piper,urmand apoi sa adaug cam 2 linguri bune de suc rosii.

Am lasat-o deoparte si am inceput sa umplu cocoselul cu maslinele ,morcovul taiat fasii si ceapa verde taiata fasii ;) apoi l-am bagat la cuptor cu o cana de apa,condimente pui ,putina ceapa verde si 3 linguri ulei..Cand observam ca a prins putin culoare pe ambele parti (din cand in cand il intoarcem de pe o parte pe alta)punem si varza si mai lasam la cuptor pana cand varza devine calita :D:D si cocoselul e facut ...

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galletto (cocos mic) umplut si varza calita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui umplut

Postat de katty

Pui umplut

Spalam puiul bine, apoi il tamponam bine cu un servet. Il presaram cu  sare, piper, rozmarin atat la exterior, cat si in interior, presaram putina boia la exterior  si il lasam la rece...

Citeste continuarea

FRIPTURA FIARTĂ DE PUI

Postat de panacris

FRIPTURA FIARTĂ DE PUI

Puiul curățat și spălat se pune la fiert în apă rece puțin sărată. Se lasă la fiert cca. 30 de minute, la foc mediu, neacoperit, spumându-se la nevoie. Sper finalul fierberii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2012, 22:35
Foarte bun
la 05.02.2012, 22:50
Cred ca este foarte bun
la 05.02.2012, 23:03
la 05.02.2012, 23:07
la 06.02.2012, 01:40
daa se topea in gura

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking