Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2010 | 5612 vizualizari
Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 varza rosie
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 6 linguri gris
  • 1 ceapa
  • 4 linguri amidon
  • nucsoara macinata
  • 1 ceapa verde
  • 4 cuisoare
  • 2-3 linguri ulei
  • 250 ml supa
  • 75 ml otet
  • 75 g nuci
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar verde

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.

Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza. Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare) Cartofii se decojesc (deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul. Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza, mararul si un albus.

Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc. Se servesc alaturi de varza rosie.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Trigoane cu ciuperci

Postat de Anett

Trigoane cu ciuperci

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper...

Citeste continuarea

Aperitiv vafe cu ceapa verde

Postat de mirela0911

Aperitiv vafe cu ceapa verde

Intr-un bol se bat ouale, se adauga sarea si piperul apoi se toarna laptele. Se amesteca, se pune uleiul si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat mai gros decat cel pentru clatite. Tot acum...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2010, 09:05
Sidy ce bine ca sunt prima,ma satur si eu in voie
la 09.11.2010, 14:15
imi place si cum arata si la gust cred ca sunt buni de aceea trebuie sa-i gust ,,hmmm bun!
la 09.11.2010, 15:12
la 09.11.2010, 21:11
Ce bunatate !

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking