Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
30 Oct 2014 | 9720 vizualizari
Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie

o mancare delicioasa de post

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 5 linguri ulei
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete si ii spalam in mai multe ape.

Curatam ceapa,o spalam,apoi o taiem fideluta.

Spalam ardeiul kapia si il taiem rondele,

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, calim 2 minute ceapa si ardeiul, apoi adaugam cartofii scursi de apa.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se  gateasca garnitura la foc iute.

Amestecam des sa nu se prinda mancarea de tigaie.

Dupa ce s-au gatit cartofii, mai exact atunci cand intra furculita usor in cuburile de cartofi, oprim focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui la tigaie, in sos alb, cu garnitura de cartofi natur

Postat de RODIMUR

Pulpe de pui la tigaie, in sos alb, cu garnitura de cartofi natur

Pulpele se curăță bine de tuleie și de pielițele tari de la bază, se spală în câteva ape și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se toarnă uleiul...

Citeste continuarea

Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

Postat de momo121

Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

Carnea o condimentam cu sare, piper, boia dulce si iute pe ambele parti si o prajim cateva minute in tigaie cu cele 3 linguri de ulei. Intr-un ceaun am pus legumele taiate fasii mai mari iar ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 19:02
ce bunatate, Claudia!
la 30.10.2014, 19:03
Ce culori frumoase !
la 30.10.2014, 19:06
la 30.10.2014, 19:09
la 30.10.2014, 19:09

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking