Ghiveci

Postat de ianculubita in Mancaruri de legume
16 Mar 2011 | 4719 vizualizari
Ghiveci

Pentru ca tot suntem in post,va dau reteta mea de ghiveci si sper sa va placa

Ingrediente

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • cateva pastai congelate sau de la borcan
  • 1dovlecel
  • 1vanata
  • 1ardei gras
  • 1catel de usturoi
  • 250g bame puse de mine la congelator
  • 500g rosii
  • 3cartofi
  • 2frunze de varza verde
  • 1ardei iute
  • sare
  • 4-5linguri ulei

Mod de preparare

Toate ingredientele,curatate,spalate,apoi in cratita cu ulei,incep sa le asez in ordinea urmatoare:ceapa,morcovul,dovlecelul,vanata,telina si ardeiii,toate taiate rondele subtiri si asezate in vas;urmeaza jumatate din rosii tot rondele,cartofii cubulete, usturoiul zdrobit,varza suvite,pastaile,bamele,sare,deasupra restul de rosii,1cana cu apa,acoperit vasul cu o folie de aluminiu si dau la cuptor 30-40min;dupa acest timp,scot folia,amestec,mai potrivesc la gust si daca e nevoie,mai las la cuptor 10-15min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Postat de katty

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Curatam legumele si le spalam. Taiem ceapa fin, morcovul semirondele, ardeiii grasi cubulete mai mari. Punem mai intai ceapa si morcovul la calit in uleiul incins, apoi ardeiul gras. Cand acestea...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume, de toamna

Postat de vasimur

Ghiveci de legume, de toamna

Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2011, 13:22
super gustos
la 16.03.2011, 13:53
la 16.03.2011, 13:58
super
la 16.03.2011, 14:03
la 16.03.2011, 22:51

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking