Ghiveci cu ardei copt

Postat de Bunica in Mancaruri de post
14 Feb 2014 | 7305 vizualizari
Ghiveci cu ardei copt

Un ghiveci acu ce am gasit prin congelator.Am fost foarte multumita ce a iesit!

Ingrediente

  • o ceapa rosie
  • 1 cartof
  • 3 ardei copti
  • 1 vanata coapta
  • 1 dovlecel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o foaie de dafin
  • o legatura de patrunjel verde
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Ceapa curatata,saplata si tiata julien se pune la inabusit in apa cu o lingura de ulei.

Cartoful curatat spalat si taiat cuburi se adauga peste ceapa.

Cand cartoful este aproape fiert adaugam vanata si dovlecelul taiat rondele.

Lasam sa fiarba 10 minute ,apoi adaugam ardeiul copt taiat fasii,sucul de rosii,foaia de dafin  si restul de ulei  lasand sa fiarba inca 10 minute.

Adaugam o lingurita de Baza Mirodenia (Fuchs)

Stingem focul ,adaugam usturoiul curatat ,patrunjelul tocat si punem capacul.

Se serveste atat cald cat si rece.

Langa ghiveci am pus salata de ardei copt la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Negresa de post cu seminte de rodie

Postat de Valclaudia

Negresa de post cu seminte de rodie

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele. Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de...

Citeste continuarea

Covrigei crocanti de post

Postat de Ina

Covrigei crocanti de post

Intr-un vas incapator, cernem faina ( chiar si de doua ori) pentru a o aerisi. Intr-un castron, punem 50 ml apa calda cu zaharul, drojdia si o lingura de faina. Amestecam cu o furculita si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2014, 17:49
Sa vin si eu la frigiderul tau,ca vad ca ai chestii bune...
la 14.02.2014, 17:54
Ce papica buna!
la 14.02.2014, 18:00
Daca vii poate mai gasesc si o coasta,Cleme)
la 14.02.2014, 18:05
Nu zice de doua ori...
la 14.02.2014, 18:05

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking