Ghiveci de legume chinezesti

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
23 Mai 2010 | 9467 vizualizari
Ghiveci de legume chinezesti

Am facut acest fel de mancare pentru a mai schimba putin aromele si a avea totusi o mancare mai dietetica. Am servit-o la ziua de amidonuri la Dieta Rina, cand se consuma legume dar s epoate manca cu succes la orice ocazie zic eu :)

Ingrediente

  •  250 grame de ciuperci champinion,
  • 200 grame de mazare congelata,
  • o mana buna de amestec chinezesc de legume (avea morcov, bambus, ciuperci aromate si tot felul de legume) ,
  • 2 linguri de muguri de soia,
  • o jumatate de varza chinezeasca mica.

Am mai folosit

  • o lingura de ulei de masline,
  • o lingura de soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir si o lingura de sos chilli rosu nu foarte iute

Mod de preparare

 Preparare: am pus in wok uleiul la incins si apoi am adaugat legumele, sosurile si condimentele si o cescuta de apa.

  Am lasat sa fiarba la foc mediu timp de 10 minute, fara capac ca sa scada apa mai bine.  Dupa zece minute am mai condimentat cu putin ghimbir, sare nu am pus deloc ca nu am simtit ca trebuie, a fost sarat sosul de soia.  Cu foarte putine calorii ( sub 400) am realizat o mancare excelenta din care am avut 2 portii sanatose. Va recomand cu caldura reteta, adaptati cu ce legume aveti ca o sa iasa minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coltunasi cu visine

Postat de Ksenya

Coltunasi cu visine

Se framanta din faina si apa, sare un aluat elastic si nelipicios. Se lasa la rece 20 minute acoperit cu o folie. Pe o planseta infainata se intinde foaie subtire cam 2-3 mm, cu un pahar se...

Citeste continuarea

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2010, 18:34
super doar e cu ciuperci nu?5 furcu sylvia
la 23.05.2010, 19:53
Nadina multumesc
la 06.11.2010, 13:15
buna ,eu sunt noua pe aici,inca nu am postat nimic, intai savurez si admir cum ai ornamentat tot ce ai preparat foarte frumos bravoooo
la 06.11.2010, 15:54
Multumesc mult , wow ce mult a trecut deja de atunci . Asteptam cu drag retetele tale sigur ai multe bunatati de care nu stim

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking