Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

Postat de simona72 in Paste
19 Apr 2014 | 10388 vizualizari
Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

Sunt tare migalosi de facut, asa ca acestia sunt cumparati...cu sos sunt deliciosi...

Ingrediente

  • 1 caserola gnocchi umpluti cu branza de la Lidl
  • 4-5 rosi cherry
  • 1 ceasca apa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1/2 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita sos dulce picant
  • 1 praf de sare, piper,zahar, fulgi de chili
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura marar tocat marunt
  • 2 linguri cascaval ras(eu am folosit emmentaler)

Mod de preparare

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate, pasta de ardei si lasam inca 5 minute sa fiarba. La urma condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar, sos dulce picant, fulgi de chili, marar. 

Intr-o tigaie se pune untul sa se topeasca si se adauga gnocchi fierti. Se prajesc pt 3-4 minute la foc iute, se adauga sosul si se mai lasa inca 2-3 minute sa fiarba. Se servesc calzi cu putin cascaval sau parmezan ras, eu am avut emmentaler. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Postat de gurita_ta2005

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

Postat de gurita_ta2005

Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2014, 16:33
Ador sosul dulce-picant!
la 19.04.2014, 17:12
hmmm super
la 19.04.2014, 18:39
pentru munca depusa,ca nu cred ca mananc asa ceva..
la 19.04.2014, 18:40
la 19.04.2014, 18:53

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking