Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

Postat de simona72 in Paste
19 Apr 2014 | 10388 vizualizari
Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

Sunt tare migalosi de facut, asa ca acestia sunt cumparati...cu sos sunt deliciosi...

Ingrediente

  • 1 caserola gnocchi umpluti cu branza de la Lidl
  • 4-5 rosi cherry
  • 1 ceasca apa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1/2 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita sos dulce picant
  • 1 praf de sare, piper,zahar, fulgi de chili
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura marar tocat marunt
  • 2 linguri cascaval ras(eu am folosit emmentaler)

Mod de preparare

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate, pasta de ardei si lasam inca 5 minute sa fiarba. La urma condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar, sos dulce picant, fulgi de chili, marar. 

Intr-o tigaie se pune untul sa se topeasca si se adauga gnocchi fierti. Se prajesc pt 3-4 minute la foc iute, se adauga sosul si se mai lasa inca 2-3 minute sa fiarba. Se servesc calzi cu putin cascaval sau parmezan ras, eu am avut emmentaler. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu spanac si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Paste cu spanac si gorgonzola

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe foc, iar cand apa clooteste, dati drumul pastelor si le fierbeti, atat cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata, le scurgeti de apa, dar pastrati...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Postat de Pungasa_Rogue

Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera oala cu un capac. Ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2014, 16:33
Ador sosul dulce-picant!
la 19.04.2014, 17:12
hmmm super
la 19.04.2014, 18:39
pentru munca depusa,ca nu cred ca mananc asa ceva..
la 19.04.2014, 18:40
la 19.04.2014, 18:53

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking