Gogosele cu Crema de branza cu smantana

Postat de Dya in Dulciuri
15 Sep 2013 | 2445 vizualizari
Gogosele cu Crema de branza cu smantana

Ingrediente

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o cana cu zahar
  • un cub de drojdie
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 linguri cu smantana
  • 3-4 cani cu faina alba de grau
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 1 cutie cu Crema de branza cu smantana Delaco
  • esente dupa gust (zahar vanilat, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie)

Mod de preparare

Drojdia o amestecam cu o lingura de zahar si o lasam la dospit 10-15 minute, intr-un loc caldut. Intre timp, cernem faina intr-un vas, adaugand rand pe rand toate ingredientele.  Punem si drojdia, si putin cate putin, turnam laptele caldut. Framantam aluatul bine, pana devine nelipicios. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam intr-un loc caldut, pana aluatul isi dubleaza volumul. Formam apoi bilute pe care le vom praji in uleiul incins, la foc potrivit. Le servim pudrate cu zahar vanilat si dulceata de capsuni.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu Crema de branza cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tort Dobos

Postat de Ina

Tort Dobos

Foile: Mixam albusurile cu un varf de sare, apoi adaugam  zaharul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea.  Separat mixam galbenusurile cu untul topit si racit , dupa care le...

Citeste continuarea

Gogosi pufoase

Postat de Sim0naWorld

Gogosi pufoase

Laptele impreuna cu zaharul se pun intr-un vas pe foc, amestecand usor pentru a e dizolva zaharul. Se lasa putin sa se raceasca - trebuie sa fie caldut, apoi se adauga drojdia. Intr-un bol se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2013, 23:10
tare bune sunt gogoselele tale!
la 15.09.2013, 23:13
ce bune sunt
la 15.09.2013, 23:14
la 15.09.2013, 23:16
ce buneeeeeee
la 15.09.2013, 23:19
pup draga mea!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking