Gogosele cu Crema de branza cu smantana

Postat de Dya in Dulciuri
15 Sep 2013 | 2415 vizualizari
Gogosele cu Crema de branza cu smantana

Ingrediente

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • o cana cu zahar
  • un cub de drojdie
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 linguri cu smantana
  • 3-4 cani cu faina alba de grau
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 1 cutie cu Crema de branza cu smantana Delaco
  • esente dupa gust (zahar vanilat, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie)

Mod de preparare

Drojdia o amestecam cu o lingura de zahar si o lasam la dospit 10-15 minute, intr-un loc caldut. Intre timp, cernem faina intr-un vas, adaugand rand pe rand toate ingredientele.  Punem si drojdia, si putin cate putin, turnam laptele caldut. Framantam aluatul bine, pana devine nelipicios. Acoperim vasul cu un prosop si il lasam intr-un loc caldut, pana aluatul isi dubleaza volumul. Formam apoi bilute pe care le vom praji in uleiul incins, la foc potrivit. Le servim pudrate cu zahar vanilat si dulceata de capsuni.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu Crema de branza cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de paste cu branza si zahar ars

Postat de AdrianUdrea

Budinca de paste cu branza si zahar ars

Mai intai se caramelizeaza zaharul intr-un vas, la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se arde. Dupa ce se lichefiaza, se toarna in forma de copt si se inclina forma asa incat zaharul sa...

Citeste continuarea

Placinta cu mere si blat cu unt

Postat de Constelatialeu

Placinta cu mere si blat cu unt

Mai intai, am pregatit umplutura. Am curatat de coaja merele si le-am dat pe razatoarea mare, apoi le-am pus in tigaia wok, am adaugat zaharul si le-am lasat sa se caleasca pana a scazut toata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2013, 23:10
tare bune sunt gogoselele tale!
la 15.09.2013, 23:13
ce bune sunt
la 15.09.2013, 23:14
la 15.09.2013, 23:16
ce buneeeeeee
la 15.09.2013, 23:19
pup draga mea!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking