Gogosele cu spuma de mure

Postat de simona72 in Dulciuri
26 Iul 2013 | 4130 vizualizari
Gogosele cu spuma de mure

Azi m-am jucat in bucatarie...am avut chef sa fac ceva dulce, dar ceva care sa ma relaxeze si sa ma bine dispuna...asa ca am facut ceva cu multa culoare, fara aragaz pt ca si asa este f cald afara si astfel am facut gogoselele la aparatul de gogosi cu spuma de mure...o veselie si un deliciu...

Ingrediente

Mod de preparare

Pregatim gogoselele la aparat dupa reteta pe care v-am lasat-o la ingrediente.          

Pt spuma de mure: amestecam murele(pastram cateva si pt decor) cu zaharul si le punem la robot sa le zdrobim, pina se fac un piure(sau le zdrobim cu furculita).  Albusurile le mixam cu un praf de sare, iar cind spuma s-a intarit adaugam treptat si restul de zahar pana albusurile devin o bezea. Adaugam piureul de mure si amestecam pana se incorporeaza. Ornam gogoselele cu spuma de mure,cu un pos s-au cu o lingurita, punem si o mura in mot, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu spuma de mure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort Minion

Postat de privatelaura

Tort Minion

Pregatim trei blaturi cu diametru mic, de 20 cm. Intr-un castron, mixam untul cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam si incorporam cate un pu pe rand, apoi adaugam jumatate din faina cernuta...

Citeste continuarea

Cozonacul pofticios

Postat de Constelatialeu

Cozonacul pofticios

E stiut ca ingredientele e bine sa fie la temperatura camerei, pentru o mai buna reusita a preparatului. Pentru inceput, am cernut faina intr-un castron incapator, am facut in mijloc o gropita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 18:28
iau si eu una..
la 26.07.2013, 18:31
la 26.07.2013, 18:33
Ce frumoase sunt !!!
la 26.07.2013, 18:34
oo ce bine arata
la 26.07.2013, 18:35

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking