Gogosele cu spuma de mure

Postat de simona72 in Dulciuri
26 Iul 2013 | 4151 vizualizari
Gogosele cu spuma de mure

Azi m-am jucat in bucatarie...am avut chef sa fac ceva dulce, dar ceva care sa ma relaxeze si sa ma bine dispuna...asa ca am facut ceva cu multa culoare, fara aragaz pt ca si asa este f cald afara si astfel am facut gogoselele la aparatul de gogosi cu spuma de mure...o veselie si un deliciu...

Ingrediente

Mod de preparare

Pregatim gogoselele la aparat dupa reteta pe care v-am lasat-o la ingrediente.          

Pt spuma de mure: amestecam murele(pastram cateva si pt decor) cu zaharul si le punem la robot sa le zdrobim, pina se fac un piure(sau le zdrobim cu furculita).  Albusurile le mixam cu un praf de sare, iar cind spuma s-a intarit adaugam treptat si restul de zahar pana albusurile devin o bezea. Adaugam piureul de mure si amestecam pana se incorporeaza. Ornam gogoselele cu spuma de mure,cu un pos s-au cu o lingurita, punem si o mura in mot, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu spuma de mure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cornuleţe din aluat foietaj cu şampanie

Postat de diaconta

Cornuleţe din aluat foietaj cu şampanie

Untul moale l-am taiat cubulete si l-am amestecat cu cele 150 g faina. Cu aceasta compozitie voi unge foaia de aluat. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea,zaharul si drojdia,am pus...

Citeste continuarea

Biscuți cu Nutella și topping de susan

Postat de panacris

Biscuți cu Nutella și topping de susan

Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 18:28
iau si eu una..
la 26.07.2013, 18:31
la 26.07.2013, 18:33
Ce frumoase sunt !!!
la 26.07.2013, 18:34
oo ce bine arata
la 26.07.2013, 18:35

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking