Gogosi cu Branzica "Ceva fin"

Postat de amalia01 in Prajituri
5 Sep 2013 | 4037 vizualizari
Gogosi cu Branzica "Ceva fin"

Aluatul de gogosi iese mai pufos daca adaugi si putina branza de vaci, m-a invatat mama-soacra! Assa ca am adaugat branzica cu smantana "ceva fin".

Ingrediente

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt
  • 150 lapte
  • 1 praf de sare
  • Coaja rasa de lamaie si portocala
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • 1 cutie branzica cu smantana Delaco
  • Ulei
  • Crema de ciocolata
  • Sos caramel

Mod de preparare

- drojdia o amestecam cu o jumatate de lingura de zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.

- amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.

- punem maiaua cu amestecul de  ou,laptele si praful de sare la cald ;cand s-a umflat asezam in vasul pentru framantat putina faina si adaugam branzica si aromele

- apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.

- il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.

 - cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.

- cu un pahar taiem cercuri.

- le dam drumul in tigaia cu ulei incins.

- procedam asa pana terminam aluatul.

- le scoatem pe un platou acoperit cu hartie pergament.

- le crapam usor si le umplem cu crema de ciocolata

- decoram cu sos caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu Branzica "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu mousse de afine

Postat de timea

Prajitura cu mousse de afine

Blat:  Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Cand albusurile sunt tari, adaugam zaharul si mai mixam cateva minute. Apoi adaugam treptat mixand dupa fiecare: galbenusurile, laptele si...

Citeste continuarea

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Postat de rocsi_1612

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Nucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma impreuna cu zaharul pana isi dulbeaza volumul. Punem treptat uleiul si mixam pana devine o crema. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2013, 23:47
la 05.09.2013, 23:54
bune
la 06.09.2013, 08:55
yamiiii
la 06.09.2013, 09:59
Delicioase!
la 06.09.2013, 10:16

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking