Grisine cu prosciutto si crema de branza

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2013 | 8915 vizualizari
Grisine cu prosciutto si crema de branza

Este un aperitiv italienesc, ce merge bine la cinele romantice (Valentine's day) si foarte usor si rapid de facut. Un aperitiv pe care sa-l savurati in doi, alaturi de un vin rosu...

Ingrediente

  • 2 pachete grisine
  • 200 g prosciutto
  • 170 g crema de branza

Mod de preparare

Pe o felie de prosciutto intindem cat mai subtire o jumatate de lingurita de crema de branza. O intindem uniform apoi o rulam pe grisina.

Procedam la fel cu fiecare grisina in parte.

Pina la servire, pastram la rece, dar infasurarea pe grisine nu ar trebui facuta decat cu o ora inainte, pentru ca acestea sa nu se inmoaie.

Pofta mare sa aveti la "crontanele" !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu prosciutto si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Se amesteca untul moale cu branza sarata, untura, oul si iaurtul. Se mixeaza cu un mixer pentru a se omogeniza. Apoi se adauga chimenul si faina, treptat si rezulta un aluat nu foarte ferm,...

Citeste continuarea

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Faina se amesteca cu oul,sarea si lapte,pana cand avem o compozitie subtire pentru clatite. Se prajesc clatitele si se scot pe o farfurie. Intr-o tigaie de ceramica punem ceapa tocata marunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2013, 09:10
iau una de pe farfurie
la 30.01.2013, 09:14
Ce de efect sunt! Ia sa le fac si eu baietilor mei
la 30.01.2013, 09:17
Sunt grozave! Pana sa citesc titlul am crezut ca e sparanghel alb.
la 30.01.2013, 09:21
la 30.01.2013, 09:26
simplu, bun si de efect!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking