Grisine cu prosciutto si crema de branza

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2013 | 8954 vizualizari
Grisine cu prosciutto si crema de branza

Este un aperitiv italienesc, ce merge bine la cinele romantice (Valentine's day) si foarte usor si rapid de facut. Un aperitiv pe care sa-l savurati in doi, alaturi de un vin rosu...

Ingrediente

  • 2 pachete grisine
  • 200 g prosciutto
  • 170 g crema de branza

Mod de preparare

Pe o felie de prosciutto intindem cat mai subtire o jumatate de lingurita de crema de branza. O intindem uniform apoi o rulam pe grisina.

Procedam la fel cu fiecare grisina in parte.

Pina la servire, pastram la rece, dar infasurarea pe grisine nu ar trebui facuta decat cu o ora inainte, pentru ca acestea sa nu se inmoaie.

Pofta mare sa aveti la "crontanele" !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Grisine cu prosciutto si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Postat de autodiag

Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru. Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in...

Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de dovlecei la cuptor

Dovleceii se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa 15 minute deoparte. Se storc bine de apa si se pun intr-un castron impreuna cu morcovul ras,ceapa tocata marunt si usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2013, 09:10
iau una de pe farfurie
la 30.01.2013, 09:14
Ce de efect sunt! Ia sa le fac si eu baietilor mei
la 30.01.2013, 09:17
Sunt grozave! Pana sa citesc titlul am crezut ca e sparanghel alb.
la 30.01.2013, 09:21
la 30.01.2013, 09:26
simplu, bun si de efect!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking