Ingrediente
- 3 pumni de fasole uscata
- 1 ceapa rosie
- 1 ceapa alba
- 4-5 catei usturoi
- 2 linguri pasta de gogosari
- 1 lingurita rasa boia
- 1 lingurita rasa piper
- cate un varf de cutit : - chimen - cimbru - oregano - tarhon
- 300 g carnati afumat
- 200 g kaizer
- patrunjel verde
- marar verde
- sare
- ulei
Mod de preparare
Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea. Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei. Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.
Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate. Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|