Gulas de vita cu spatzle

Postat de panacris in Vita
12 Iul 2012 | 5917 vizualizari
Gulas de vita cu spatzle

Dupa cum v-am promis postez mancarica "elaborata" in mare parte de zmeul cel mare.

Ingrediente

  • bucatele de vita 600 g.,
  • ceapa galbena 3 bucati,
  • ciuperci 1 conserva,
  • ardei grasi 3 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • foaie de dafin,
  • cimbru,
  • pasta de rosii 250 ml.,
  • spatzle 300 g.

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se dinstuie in putin ulei si apa. Se adauga bucatelele de carne, se lasa sa prinda un pic de culoare, se adauga si ciupercile scurse de zeama. Se asezoneaza de sare, piper, boia, cimbru si foaia de dafin. Se completeaza cu apa, cca. 1000 ml., se inchide ermetic oala minune, Kukta, si se lasa la fiert cca. 60 de minute la foc potrivit.

Intre timp se fierb pastele fainoase, in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se trec rapid sub un jet de apa rece.

Dupa ce s-a fiert carnea, se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa si se mai lasa la fiert cca. 15 minute la foc potrivit. La final se amesteca pastele cu carnita.

Se serveste fierbinte cu muraturi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Osso Buco a la Milaneze

Postat de panacris

Osso Buco a la Milaneze

Se asezonează bucățile de carne cu sare și piper, pe ambele părți,  apoi se dau prin făină, să nu fie făină  în exces, după care se așează pe o farfurie....

Citeste continuarea

Friptura de vita in sos de vin rosu

Postat de Jymy

Friptura de vita in sos de vin rosu

Se taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2012, 20:31
wowwwwwww ce bun
la 12.07.2012, 20:38
bun "zmeul cel mare" la casa omului!
la 12.07.2012, 20:43
bun bun
la 12.07.2012, 20:55
buuuun
la 12.07.2012, 20:55
si gulasul si zmeul ))))

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking