Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
9 Feb 2010 | 8268 vizualizari
Gustare  surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

prieteni dragi care nu doresc sa ma agit cu pregateala au sosit la ,,o cafea '' .asa ca am aranjat pe un platou ceva gustarica . aveam si smochine si curmale uscate pe care am uitat unde le-am ascuns [ deoarece fac parte din rezerva stratergica de dulciuri ]!!!

Ingrediente

  • cas afumat impletit
  • rulada de cas cu piper
  • cascaval cu verdeturi
  • branza nobila cu mucegai
  • branza de capra cu rozmarin
  • branza de capra cu carbune
  • ananas
  • mae
  • caise uscate
  • stafide
  • salam uscat
  • carnat uscat
  • ardei rosu
  • ardei iute

Mod de preparare

1. am feliat si am aranjat pe un platou toate cele de mai sus .
2. gustarea a fost insotita dupa preferinta de  J.P. [adica jinars de prune ] sau lichior tiramisu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta cu ciuperci

Incepem prin a pregati aluatul:   Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut,...

Citeste continuarea

Cornuri cu branza si marar

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar iaurtul la temperatura camerei. Intr-un bol cernem faina, adaugam drojdia dizolvata, oul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2010, 08:31
Frumos aranjament si de gustos nu mai spun !
la 09.02.2010, 09:26
aranjament minunat....un deliciu!
la 09.02.2010, 14:37
Branza de capra cu carbune??? Care-i rostul carbunelui?
la 09.02.2010, 19:06
Vau am zarit niste brinza interesanta. Prima data vad si aud, cred ca e rulada de cas cu piper, o prepari sinfura sau se vinde asa bunatate.
la 09.02.2010, 22:02
pana sa ma apropii de farfurie ,am crezut ca ne-ai postat ''o pictura''; ce sa mai zic?

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking