Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita

Postat de reisnaor_2006 in Porc
26 Sep 2014 | 11666 vizualizari
Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe
  • carnati afumat
  • slanina de casa
  • 3-4 lg de bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 frunze de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot,

Separat crestam cateva felii de slanina pe care le punem intr-o tigaie fara ulei si o lasam sa se rumeneasca,adaugam o ceapa taiata marunt la calit si bulionul.Adaugam totul peste fasole si mai lasam putin la fiert,Verificam de sare,adaugam piper,frunzele de dafin si patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati si slanina prajita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

Postat de gurita_ta2005

Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti. Punem apa cat sa acopere si lasam...

Citeste continuarea

Perisoare cu sos de rosii

Postat de deyutzky

Perisoare cu sos de rosii

Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare si o punem pe foc, la fiert.  Intre timp, pregatim perisoarele: intr-un bol amestecam carnea tocata cu orezul, ouale, faina, sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2014, 08:30
Buna!
la 26.09.2014, 08:39
imi place
la 26.09.2014, 09:02
foarte buna
la 26.09.2014, 09:05
la 26.09.2014, 09:09
Ca la pusta super buns

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking