Inghetata de pere si iaurt de capsuni

Postat de adasev12 in Dulciuri
11 Apr 2011 | 4815 vizualizari
Inghetata de pere si iaurt de capsuni

prima mea tentativa de inghetata...nu prea reusita, dar cpomestibila in final...desi am amestecat-o de cateva ori, tot au mia ramas ace de ghiata...poate imi dati voi o idee pe viitor..cum sa si ce tre faut ca sa iasa mai buna....

Ingrediente

  • 2 pere mari
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lg miere
  • 125 ml iaurt de capsuni
  • caramel

Mod de preparare

perele le-am curatat si taiat cubulete, apoi le-am pus in robot cu mierea si iaurtul si le-am mixat pasta

frisca am batut-o fff bine si apoi am amestecat-o usor cu perele , am pus in cutie de inghetata si am dat la congelator peste noapte. in primele 4 ore am amestecat-o din ora in ora pt a nu face ace de gheata, dar in final tot a a avut ceva....de rea nu e rea...dar....oare ce tre facut sa nu aiba deloc ace????

am servit cu frisca si topping de caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pere si iaurt de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu dragoste

Postat de Dya

Clatite cu dragoste

           Începem prin a pregăti clătitele: Într-un bol omogenizăm iaurtul, cele două ouă, făina cernută,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2011, 21:47
Ada as savura acum cu mare placere
la 11.04.2011, 21:48
Perele au multa zeama (apa) si atunci se formeaza acele ace de gheata. Pentru a evita formarea acestora trebuie adaugata in compozitie ceva mai multa grasime. Smantana grasa pentru frisca sau galbenus de ou. Si mixarea compozitiei cu un blender vertical.
Oricum ar fi, cu ace sau fara, inghetata ta arata foarte bine. Si cel mai important este ca e naturala.
la 11.04.2011, 21:51
frumoasa inghetata ta!multumim Miha, mereu esti ''pe faza''!
la 11.04.2011, 21:59
la 11.04.2011, 22:24

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking