Ketchup picant ''a la` Cleme''

Postat de Constelatialeu in Sosuri
23 Sep 2013 | 22443 vizualizari
Ketchup picant ''a la` Cleme''

Uite ca l-am executat si pe asta,domnul K`.Am lecturat retete,de la toti bucatarasii care au prestat ketchup,va stiti voi care sunteti....si pana la urma am facut cum m-a taiat capul,inspirandu-ma de ici,de colo...va multumesc pentru frumoasa lectura bucatarasi vrednicuti...

Ingrediente

  • 10 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 10 cepe rosii
  • 200 g zahar brun( aici am furat de la Buni)
  • 200 ml ulei Bunica
  • 100 ml otet
  • 3 linguri sare
  • condimente dupa cum urmeaza
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • ghimbir
  • chili
  • boia iute
  • foi de dafin
  • piper negru
  • toate dupa gustul meu

Mod de preparare

Mai intai spalam rosiile,le taiem in bucati mai mici si ne pregatim sa le dam prin separatorul de rosii.Ardeii ii spalam si curatam de nervuri si seminte si ii dam la masina de tocat impreuna cu ceapa.Intr-un tuci mare punem sucul de rosii,ardeii si ceapa tocate si punem la fiert cu focul domol,pana incepe sa scada suficient( fiecare il lasa cat de gros sau subtire doreste).Cand este suficient de scazut adaugam zaharul,sarea,uleiul,otetul si condimentele,mai lasam sa fiarba cca 20 min.Punem ketchup-ul in sticlutele sterilizate din nainte,astpam cu capace si punem o patura pe ele,le lasam sa se raceasca pana a doua zi,cand le vom depozita,fiecare pe unde are loc....Mi-au iesit 50 sticlute de 300 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant ''a la` Cleme''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sos pesto

Postat de Ina

Sos pesto

Ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena usor fluida.  Sarea si piperul se pun la final pentru a potrivi gustul asa cum place fiecaruia. ...

Citeste continuarea

Maioneza de casa (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Maioneza de casa (reteta video)

Pentru prima varianta de maioneza zdorbiti galbenusurile fierte cu o furculita, adauati galbenusul crud si omogenizati bine. Amestecati continuu cu un tel si puneti ulei puntin cate putin pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2013, 15:34
la 23.09.2013, 15:35
la 23.09.2013, 15:35
Ce harnicuta esti Cleme !!! Acu poti face si mai multa pizza ca ai destul ketchup
la 23.09.2013, 15:36
Bun ketchup -ul, este picant rau ?
la 23.09.2013, 15:36
BRavo Cleme!! Chiar este minunat!!!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking