Legume cu carne

Postat de lacri in Mancaruri cu carne
13 Mai 2010 | 3682 vizualizari
Legume cu carne

O mancare buna si simpla .Aceasta reteta am vazut-o la televizor ,dar eu am schimbat-o un pic.

Ingrediente

  • 5cepe
  • -4 ardei grasi
  • -2 rosii
  • -1piept de pui mare
  • -200 ml suc de rosii
  • -100 ml vin alb
  • -ulei pentru calit
  • -sare
  • -piper
  • -apa

Mod de preparare

Se spala toate legumele si carnea.Dupa, se taie ceapa in doua si se taie solzi,

separat taiem ardeii pe lung subtire la fel facem si cu pieptul de pui se taie fasii subtiri de preferat sa fie la lungimea ardeiului .Separat dam rosiile pe razatorea mare.Intr-o cratita mai mare punem uleiul sa se incinga ,

adaugam carnea si o lasam pana se rumeneste pe toate partile,

se adauga ceapa impreuna cu ardeiul,amestecam punem sare,piper

dupa preferinta adaugam apa cat sa acopere compozitia si punem un capac peste,iar focul sa fie mic.

Din cand in cand se amesteca.

Cand scade aproape toata apa incercam legumele si carnea daca sunt facute , adaugam rosiile si bulionul,daca nu ,mai adaugam un pic de apa

.ATENTIE :nu trebuie sa punem multa apa ,trebuie sa fie un sos mai scazut.Dupa ce am pus rosiile si bulionul lasam in continuare sa fiarba la foc mic circa 10 minute,iar dupa ,se pune vinul se lasa  pe foc pana se evapora vinul(foarte putin)se gusta de sare si piper se pune daca mai este nevoie

.Se poate folosi carne de vitel ,de porc sau pulpe de pui dezosate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Postat de Constelatialeu

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Iata cum se prepara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa  de porc , am spalat-o si am...

Citeste continuarea

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2010, 22:02
ce haioasa este fatza de masa ... eu as adauga si usturoi
la 13.05.2010, 23:04
super bun trebuie sa fie vin si cu 5 furculite
la 14.05.2010, 11:07
buna
la 17.05.2010, 11:20
Pentru bucataras,se poate pune,dar fiica mea nu mananca usturoi si am facut fara.Sunt sigura ca i da o aroma buna.Am pus intentionat fata de masa fiindca imi place si mie,e un pic"ciudata".
la 17.05.2010, 11:21
Va multumesc.

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking