Legume cu coasta de porc la cuptor

Postat de pusikmea in Porc
10 Iun 2010 | 6696 vizualizari
Legume cu coasta de porc la cuptor

Ingrediente

  • o bucata coasta de porc proaspata
  • 3 cartofi
  • un dovlecel
  • o rosie
  • amestec mexican congelat
  • cozile de la o ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • bioa iute/dulce
  • un pahar cu apa
  • putin ulei pt uns tava

Mod de preparare

Spalam legumele si carnea.

Legumele le taiem dupa preferinte, eu am taiat cartofii, dovlecelul, morcovul, rosia rondele, ceapa putin mai mare, iar carnea bucati potrivite.

Am uns o tava cu ulei, am pus legumele, peste care am pus carnea, am condimentat cu piper, boia, apoi am pus un pahar cu apa in care am dizolvat sare ( asa potrivesc mai bine gustul de sare ) si am dat la cuptor pt cca. 40-50 de min.

La jumatatea intervalului, intoarcem carnea si amestecam putin in legume.

Se serveste alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu coasta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gogosari umpluti cu varza si rulouri de bacon

Postat de merisor67

Gogosari umpluti cu varza si rulouri de bacon

  Se spala varza si se toaca fideluta, dar putin mai mare si se freaca cu putina sare. Se lasa asa la odihnit 10- 15 minute. Taiem baconul in fasii subtiri si il prajim pe ambele parti...

Citeste continuarea

Varza calita picanta

Postat de Constelatialeu

Varza calita picanta

Mai intai scoatem varza de la butoi si o punem in apa pana a doua zi, sa mai iasa din sare si acreala. A doua zi scurgem bine varza de apa, impaturim fiecare foaie dupa ce am taiat coatorul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2010, 18:33
la 10.06.2010, 18:41
m-am lins pe buze efectiv cand am vazut si citit!5 furcu si de la mine!
la 10.06.2010, 19:21
foarte bun! ar trebui sa ma pun si eu pe gatit mai sanatos ca m-am lenevit fff tare in ultimele 2 luni...
la 10.06.2010, 19:28
la 10.06.2010, 20:32
in fine ceva si ptr sufletelu vostru ca vad ca azi te-ai straduit tare mult ptr bebe .

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking