Leustean si patrunjel ptr iarna

Postat de panacris in Conserve
27 Mai 2012 | 9478 vizualizari
Leustean si patrunjel ptr iarna

Luna mai, este luna in care leusteanul si patrunjelul, au cea mai inalta nota, in aroma lor! Citez din liric in viata " Sa trecem la treaba!":D Am cautat pe site diverse metode de a conserva verdeturile, combinand ideile bucatarasilor, am creat o noua reteta;) Sper sa va incante ideea!:)

Ingrediente

  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • sare mare neiodata,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Leusteanul si parunjelul se curata, se spala si se toaca foarte marunt. Reconsc ca am folosit robotul de bucatarie. Se amesteca cu sare mare si ulei de masline, se pune in borcane, indesat, se capseaza si se pune la racoare. E prima oara cand pregatesc, astfel verdeturile, sper sa se pastreze bine,  pana la primavara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean si patrunjel ptr iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de legume pentru iarna

Postat de rocsi_1612

Tocana de legume pentru iarna

Mai intai de toate pregatiti legumele. Intr-o cratita puneti apa si o transferati pe foc. Cand clocoteste, dati drumul rosiilor spalate si le opariti 5 minute. Le scoateti cu o paleta...

Citeste continuarea

Gem de struguri

Postat de diaconta

Gem de struguri

Se spala boabele de struguri si se scurg. Urmeaza apoi partea cea mai migaloasa. Se scoate pulpa din fiecare coaja. Cojile se pastreaza. Pulpa se pune într-o cratita, la foc mic. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 14:34
Sunt foarte utile iarna mai ales ca mie imi plac foarte mult verdeturile in mancaruri.
la 27.05.2012, 15:18
la 27.05.2012, 15:37
la 27.05.2012, 15:41
anul asta incerc si eu uleiul de masline nu e extra virgin,nu?
la 27.05.2012, 15:51
eu am folosit extravirgin, acuma, cred ca poti folosi orice fel de ulei de masline! Eticheta uneori, te poate insela, daca nu e facut de mana ta, trebuie sa te increzi in ce spun producatorii!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking