Leustean si patrunjel ptr iarna

Postat de panacris in Conserve
27 Mai 2012 | 9424 vizualizari
Leustean si patrunjel ptr iarna

Luna mai, este luna in care leusteanul si patrunjelul, au cea mai inalta nota, in aroma lor! Citez din liric in viata " Sa trecem la treaba!":D Am cautat pe site diverse metode de a conserva verdeturile, combinand ideile bucatarasilor, am creat o noua reteta;) Sper sa va incante ideea!:)

Ingrediente

  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • sare mare neiodata,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Leusteanul si parunjelul se curata, se spala si se toaca foarte marunt. Reconsc ca am folosit robotul de bucatarie. Se amesteca cu sare mare si ulei de masline, se pune in borcane, indesat, se capseaza si se pune la racoare. E prima oara cand pregatesc, astfel verdeturile, sper sa se pastreze bine,  pana la primavara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean si patrunjel ptr iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de iarna cu sos de mustar

Postat de simona72

Salata de iarna cu sos de mustar

Legumele se spala si se curata. Se taie gogonelele cuburi, ardeii grasi si capia se taie bastonase, conopida se desface in buchetele mici. Morcovii i-am taiat la robot in felii subtiri, telina, am...

Citeste continuarea

Gogosari si conopida in otet

Postat de momo121

Gogosari si conopida in otet

 Intr-un ibric mare punem la fiert apa cu toate ingredientele enumerate si lasam sa dea in clocot.      Intre timp spalam si curatam gogosarii, apoi ii taiem fasii mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 14:34
Sunt foarte utile iarna mai ales ca mie imi plac foarte mult verdeturile in mancaruri.
la 27.05.2012, 15:18
la 27.05.2012, 15:37
la 27.05.2012, 15:41
anul asta incerc si eu uleiul de masline nu e extra virgin,nu?
la 27.05.2012, 15:51
eu am folosit extravirgin, acuma, cred ca poti folosi orice fel de ulei de masline! Eticheta uneori, te poate insela, daca nu e facut de mana ta, trebuie sa te increzi in ce spun producatorii!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking