Macrou in sos de rosii

Postat de susu in Peste
24 Feb 2010 | 9689 vizualizari
Macrou in sos de rosii

Ingrediente

    2 bucati mari de macrou

    2 cepe mari

    2 capatani de usturoi

    1 cana de vin

    ½ cana de apa

    pasta de rosii dupa gust

    4 felii de lamai

    foi de dafin

    boabe de piper

    condimente pentru peste

    patrunjel verde

    faina    

Mod de preparare

Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se sterge cu un prosop si se condimenteaza. Se trece pestele prin faina si se scutura de surplus. Se prajeste putin in ulei incins. Se scoate pestele si se pune pe servetele sa se scurga uleiul. Se caleste ceapa taiata solzisori pana capata o culoare aurie, se adauga usturoiul curatat si taiat felii calindu-se inca putin.

Bulionul se desface in vinul amestecat cu apa si se pune peste ceapa. Se adauga lamaile si se aseaza si pestele usor pentru a nu se desface. Se mai lasa pe foc sa scada putin dupa care se pune totul intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru 20 minute. Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot

Postat de Ksenya

Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot

Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite. Saram si piperam. Setam aparatul pe functia high. Adaugam 2 linguri ulei in vasul...

Citeste continuarea

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.   Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2010, 09:07
Mmmmmm! Delicios! Fac si eu reteta asta! Dar la tine mi-a placut aspectul! Eu mai bagam si rondele de morcov! Iar vara fasii de ardei! Intr-adevar bun!
la 25.02.2010, 18:12
am preparat si dar am pus si un pic de otet sa dizolve oasele si un pic de zahar sa nu se acreasca retea mea preferata bravo....super..
la 26.02.2010, 20:18
trebuie neapara sa incerc reteta asta

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking