Macrou la cuptor cu lamaie

Postat de elena1988 in Peste
19 Ian 2011 | 10918 vizualizari
Macrou la cuptor cu lamaie

Ingrediente

  • 3 pesti macrou,
  • 3lamai mari,
  • folie de aluminiu,
  • putin unt 100 gr

Mod de preparare

Pestii se spala se curata si li se taie cozile si capu, folia de aluminiu se unge cu unt putin topitm se pune pestele si in el se pune cateva felii de lamaie, se impatureste bine si se pun la cuptor, cand sunt gata se mai stropesc cu lamaie si pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Postat de Constelatialeu

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2011, 16:03
bun pestele
la 19.01.2011, 16:19
Ok pestele , da' multa grija la folia de Al ...
la 19.01.2011, 16:26
da am auzit ca nu prea este bine sa folosesti des folia de aluminiu, in privinta asta doar pestele il fac asa, in rest nu prea folosesc folie de aluminiu, decat cand mai impachetez ceva, sau pun pe aragaz ca sa nu il murdaresc mereu de ulei
la 19.01.2011, 16:33
Foarte bun si delicios...nici eu nu folosesc folie de aluminiu direct pe alimente e mai periculoasa decat credem noi....nota zece pentru reteta
la 19.01.2011, 16:38
multumesc foarte mult

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking