Macrou la gratar cu sos spaniol

Postat de cristeena20 in Peste
1 Apr 2013 | 9448 vizualizari
Macrou la gratar cu sos spaniol

Ingrediente

  • 4 pesti macrou
  • sare
  • 1/2 kg cartofi
  • Pentru sos:
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet
  • boia
  • sare,piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

- Curatam pestele si il tinem in sare cca 3 ore

- Pregatim garnitura- cartofii ii curatim si ii fierbem cuburi sau taiati in 4.

- Sosul spaniol: tocam marunt patrunjelul proaspat verde, ceapa si usturoiul. Adaugam ulei de masline, sare, piper, boia si otet. Amestecam bine toate pana devine ca un sos legat .Acest sos se serveste cu peste la gratar.

- Pestele se face la gratar (eu l-am facut la gratar electric) si se serveste alaturi de cartofii fierti stropiti cu sos si alaturi de o salata (eu am facut salata verde, ceapa si coriandru verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Saramura de peste in stil vietnamez

Postat de AlexTeacher

Saramura de peste in stil vietnamez

Ai nevoie de mai multe tipuri de peste – eu am ales 5 pesti diferiti (fiecare isi aduce contributia la gust prin unicitatea sa). Pestii au fost eviscerati si curatati de solzi in prealabil....

Citeste continuarea

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Postat de cristeena20

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Felul acesta de mancare se face inainte de a fi servit cu o ora. Pestele trebuie sa fie deja inmuiat in apa si desarat.  Cartofii ii curatam si ii taiem rondele mai groase. Sunt de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2013, 22:59
la 01.04.2013, 23:02
foarte bun
la 01.04.2013, 23:06
la 01.04.2013, 23:28
:bd ;bd bun!!
la 02.04.2013, 06:33
Bun, foarte bun. Bun şi sănătos!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking