Macrou vienez

Postat de epurasha2bb in Peste
24 Mar 2010 | 7730 vizualizari
Macrou vienez

Ingrediente

  • 3 pesti Macrou prospeti cu icre
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub de unt sarat cu cimbru
  • 1 /2 rosie proaspata
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata pestele de intestine si se spala bine interiorul si exteriorul, apoi se despica pe jumatate pana aproape de coada si se apasa usor ca sa se desfaca bine.Se presara sare si piper, se umple cu ceapa tocata marunt, bucatele mici de unt sarat cu cimbru, bucatele de icre si deasupra bucatelele de rosie care se adauga spre sfarsit.

Se unge o tava cu unt si se baga pestii la cuptor cu partea umpluta deasupra si se lasa pana se rumenesc.Nu uitati sa adaugati rosiile si din cand in cand cu lingura turnati deasupra din untul topit in tava.Se servesc cu salata de rucola si andive.


Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou vienez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou marinat la rece

Postat de gicuta69

Macrou marinat la rece

Lasam pestele la dezghetat apoi il curatam, indepartam capetele, il spalam si il taiem rondele potivit de groase. Lasam rondelele la scurs apoi le saram bine, le punem intr-un vas cu capac si le...

Citeste continuarea

Somn cu legume la cuptor

Postat de katty

Somn cu legume la cuptor

Presaram sare, piper pe bucatile de peste si le lasam la frigider 15 minute. Intr-o tigaie incintam uleiul de masline si punem bucatile de peste. Le rumenim la foc iute pe ambele parti, apoi le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2010, 11:07
Ai fost la pescuit ? Arata super pestele tau, as manca si eu vreo 2 portii.
la 24.03.2010, 13:18
super bun,si noua ne place tare mult pestele,felicitari arata super bine
la 24.03.2010, 13:38
buna reteta si prezentare........felicitari,imi place tare mult
la 24.03.2010, 14:06
reteta salvata, foarte bun, ai reusit sa-mi faci o pofta ca sant gata acum sa fug la piata dupa peste spunemi te rog cu ce pot inlocui untul cu cimbru daca nu se gaseste pe la noi asa ceva, pot sa-l fac singura ?
ai 5 furculite de la mine te pupic
la 24.03.2010, 15:49
Vai ce bine arata! cred ca e tare bun!! Untul cu cimbru ce marca e? n-am vazut prin supermarket...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking