Marinata pentru carne

Postat de lia in Pt. carne
3 Sep 2010 | 27123 vizualizari
Marinata pentru carne

Va prezint doua moduri in care eu pregatesc carnea inainte de prajit. In urmatoarea retea o punem pe gratar...

Ingrediente

  • Pentru carne de porc:
  • Tarhon
  • Rozmarin
  • Ceapa
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • Pentru carne de pui:
  • Busuioc
  • Menta
  • Curry
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si usturoiul si le taiem feliute. Plantele verzi le maruntim. Carnea portionata/feliata o amestecam cu condimentele, stropim cu ulei, le punem in pungi pe care le sigilam si le lasam la frigider, pentru cel putin 3-4 ore.

Carnea se poate praji atat pe gratar cat si in cuptor. Gustul  va fi delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata pentru carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

CARNE ASADA

Postat de mihaelar63

CARNE ASADA

Carnea de vitel, la temperatura camerei, se portioneaza in felii mai groase, aproximativ un deget grosime. Legumele se curata si se spala. Se stoarce zeama de la o lamaie si de la o...

Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de oanapl

Friptura de miel

Pentru marinata, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni amestecul peste ea, apoi acoperi cu un capac sau cu o folie de plastic, astfel incat sa fie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2010, 15:59
la 03.09.2010, 16:18
carnea la gratar marinata in prealabil e super-delicioasa
la 03.09.2010, 18:49
sant de acord cu mihaela63
la 03.09.2010, 21:04
foarte faina postarea! nu am mai marinat niciodata carne cu tarhon...voi incerca si eu
la 04.09.2010, 09:12

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking