Mazare cu aripioare

Postat de Sim0naWorld in Pui
13 Mar 2012 | 6117 vizualizari
Mazare cu aripioare

Ingrediente

  • 800 g aripioare de pui
  • 900 g mazare congelata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • suc rosii
  • sare
  • delikat de gaina
  • marar verde

Mod de preparare

Am prajit aripioarele de pui, pe care le`am spalat si curatat inainte.

Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in ulei. Cand a devinit aurie, am adaugat si ardeiul tocat si am stins cu apa calda. Am adaugat mazarea si am lasat la fiert 15-20 min. Zeama trebuie sa fie doar cat sa acopere toate ingredientele, completandu-se pe parcurs. Se potriveste de sare. Am adaugat si carnea si am lasat sa fiearba.

Cand si legumele sunt aproape fierte, se adauga sucul de rosii si se mai lasa un pic la fiert. Pentru cine doreste o mancare mai groasa, se pot pasa 2-3 linguri de mazare sau se dizolva in putina apa 1 lingura de faina si amestecata in mancare.

Cand este gata se opreste focul si se adauga marar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Postat de Satisfyyourcravings

Risotto cu lamaie si aripioare marinate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se marineaza aripioarele in aceasta minim 30 de minute, la temperatura camerei.  Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. ...

Citeste continuarea

Pilaf la cuptor cu legume si aripioare de pui

Postat de Satisfyyourcravings

Pilaf la cuptor cu legume si aripioare de pui

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade C. Se toaca ceapa si usturoiul, prazul se taie rondele, la fel ca morcovii. Rosiile si cartoful dulce, curatat de coaja, se taie cuburi. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2012, 22:17
like
la 14.03.2012, 08:58
la 14.03.2012, 09:02
la 14.03.2012, 09:14
imi place
la 14.03.2012, 09:58
imi placeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking