Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)

Postat de Kamelia92 in Aperitive / Garnituri
18 Sep 2013 | 16595 vizualizari
Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)

Reteta o am de la o prietena de familie..multumesc mult,Speranta :):) Am pregatit-o in 10 minute..iar la gust nu este mai prejos decat oricare alta placinta :):) sotul si parintii au ramas surprinsi...tot mai vor si mai vor :)

Ingrediente

  • 2 foi de lavas armenesc
  • 500-600 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250-300 g smantana
  • ceapa verde/marar la dorinta

Mod de preparare

Prima foaie de lavas se unge cu 3-4 linguri de smantana. Jumatate din compozitia de branza, oua si sare dupa gust (optional si ceapa verde/marar) se intinde pe foaia de lavas. Ulterior foaia se face rulou fie pe lungime, fie pe latime si se aranjeaza in tava. Puteti opta pentru o aranjare in serpuire sau pe cerc.Aceiasi procedura se face si cu a doua foaie de lavas, adaugand-o la cea din tava. Deasupra se unge cu smantana. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana se rumeneste frumos. 

Sa aveti pofta !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Postat de panacris

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...

Citeste continuarea

Cartofi noi cu kaizer la cuptor

Postat de mirela0911

Cartofi noi cu kaizer la cuptor

Se curata cartofii, se taie in bucati potrivit de mari (depinde cat sunt de mari cartofii) si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se scurg de apa si se lasa deoparte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2013, 13:15
buna
la 19.09.2013, 08:05
la 13.11.2013, 14:23
la 13.11.2013, 15:20
la 13.11.2013, 21:50
buna

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking