Mic dejun de răsfăţ

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2012 | 5276 vizualizari
Mic dejun de răsfăţ

Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi. A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.

Ingrediente

  • 4 felii de bacon
  • 2 oua
  • 2 chiftelute
  • Piper,boia
  • Sare daca este cazul
  • Ulei pentru uns formele
  • Rosii,castraveti,ardei,ceapa verde pentru salata

Mod de preparare

Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.

Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.

Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.

Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.

Se serveste cald cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de răsfăţ" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sushi

Postat de xana

Sushi

Incepem prin a pregati ghimbirul astfel: ii curatam coaja, il taiem in felii subtiri apoi feliile le taiem in bastonase cat mai subtiri. Punem putina apa cat sa-l acopere si cele 5 linguri de...

Citeste continuarea

Cartofi "crestati", la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Cartofi "crestati", la cuptor

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza. Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2012, 12:23
Adevarat rasfat! o duminica placuta!
la 17.06.2012, 12:24
arata minunat!
la 17.06.2012, 12:30
bun bun
la 17.06.2012, 12:38
ce bunatate
la 17.06.2012, 13:26
si noi punem pret mare pe micul dejun,arata extraordinar de bine ,Dia

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking