Mic dejun de răsfăţ

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2012 | 5291 vizualizari
Mic dejun de răsfăţ

Este ştiut deja că pentru mine,micul dejun este un adevărat răsfăţ,cea mai importantă masă a zilei.Eu cred că aşa este şi sănătos.Aşa că pentru azi am pregătit nişte ouă cu chifteluţe în înveliş de bacon.Alături am avut ca în fiecare dimineaţă o salată de crudităţi. A fost perfect lângă cafeluţa de dimineaţă,un mod plăcut de a începe o zi frumoasă.

Ingrediente

  • 4 felii de bacon
  • 2 oua
  • 2 chiftelute
  • Piper,boia
  • Sare daca este cazul
  • Ulei pentru uns formele
  • Rosii,castraveti,ardei,ceapa verde pentru salata

Mod de preparare

Formele de ramekin le ungem cu putin ulei.Asezam feliile de bacon dupa cum ne convine.Punem în mijloc cate o chifteluta si câte un ou.Condimentam.

Sare punem doar daca este cazul,baconul fiind sarat.

Acoperim formele cu folie de aluminiu pentru a nu se arde baconul si le asezam intr-o tava in care am pus putina apa.

Dupa ce oul a prins o pojghita,luam folia de aluminiu si lasam pana cand ne place consistenta oului.

Se serveste cald cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de răsfăţ" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Barcute cu branza si mac

Postat de rocsi_1612

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem sa framantam, adaugam oul si lapte,...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu cabanos

Postat de rocsi_1612

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite. Luam cateva fire de marar verde, le spalam,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2012, 12:23
Adevarat rasfat! o duminica placuta!
la 17.06.2012, 12:24
arata minunat!
la 17.06.2012, 12:30
bun bun
la 17.06.2012, 12:38
ce bunatate
la 17.06.2012, 13:26
si noi punem pret mare pe micul dejun,arata extraordinar de bine ,Dia

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking