Mic dejun Valentine's Day

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
12 Feb 2012 | 6009 vizualizari
Mic dejun Valentine's Day

Ce ziceti de inca o idee de mic dejun pentru ziua indragostitilor?! Ideea nu-mi apartine am gasit-o pe net la mai mult persoane. Daca vreti sa-i faceti si voi o surpriza placuta iubitului sau iubitei nu ezitati sa incercati. Pentru mine in fiecare zi este ziua indragostitilor, cine ma cunoaste stie cat de mult imi plac inimioarele si ca sunt o amorezata si cu capul in nori, uneori, nu mereu :)):)) Sa trecem la reteta care nu stiu daca poate fi reteta, mai degraba o idee faina :)

Ingrediente

Pentru o inimioara avem nevoie de: 

  • 1/2 crenvusti
  • 1 ou ( va recomand oua mici, de prepelita ar fi indicat, insa merg si cele de gaina, eu de gaina am avut )
  • cascaval
  • 1 scobitoare
  • si multa multa dragoste!!!!!


Mod de preparare

 Cum trebuie sa procedam:

Taiem crenvustiul pe jumatate, iar fiecare jumatate o crestam pe lung in 2, insa nu de tot, trebuie sa ramana prinsa intr-unul din capete, ca in poza, dupa care intoarcem usor, formand o inimioara.

Ca sa stea prinsa in celalalt capat prindem cu o scobitoare.

 

Intr-o tava termorezistenta ( de preferat de yena ) punem inimioara fara nici un pic de ulei.

 

Spargem oul si-l punem cu grija in mijlocul inimioarei ( eu am avut un ou mare, asa ca am spart oul si am separat albusul de galbenus, punand galbenusul in mijlocul inimioarei si din albus am pus cate putin pe margini )

Bagam tava in cuptorul preincalzit pana cand oul incepe sa se coaca.


Inainte de a scoate tava din cuptor punem feliute mici de cascaval pe margini deasupra albusului, pentru a nu acoperii galbenusul .

Servim cu multa dragoste alaturi de partener !!!!

Ps. Cred ca merge la fel de bine si cu carnati oltenesti sau niste carnati nu foarte grasi.

Inimioarele se pot face si in tigaie, prajite, eu am preferat sa le fac in varianta mai sanatoasa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv drob de pui

Postat de Oana

Aperitiv drob de pui

Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la...

Citeste continuarea

Branza Praidalion

Postat de Constelatialeu

Branza Praidalion

Mai intai am adunat branza din frigider si am taiat-o in bucatele mici , am curatat cepa, usturoiul, am taiat ardeiul bucatele mici. Apoi am luat un borcan ( unul ca un butoias asa) si am inceput...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2012, 10:27
ce frumos
la 12.02.2012, 10:44
frumos
la 12.02.2012, 10:55
la 12.02.2012, 11:07
foarte frumos...o idee interesanta
la 12.02.2012, 11:08
ce idee faina:-8

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking