Gustarea de la ora 10
Postat de panacris
Mărul se taie felii, partea cu coajă se modelează sub forma unei umbrele. Pe o farfurie albă se montează plating-ul ;) Pozele spun totul. Simplu, de efect și foarte savurat, chiar...
Citeste continuareaPostat de panacris
Mărul se taie felii, partea cu coajă se modelează sub forma unei umbrele. Pe o farfurie albă se montează plating-ul ;) Pozele spun totul. Simplu, de efect și foarte savurat, chiar...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se prepara aluatul. Intr-o craticioara se incalzesc cca 150 ml apa, se adauga zaharul si 2 lg faina. Se amesteca apoi se pune drojdia zdrobita. Se amesteca din nou si se lasa sa se...
Citeste continuareaPostat de panacris
Într-un pahar transparent se adaugă iaurtul combinat cu cerealele, se mai adaugă o lingură de cereale, 2-3 linguri de afine și atenție se servește imediat. Spor și poftă...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se spala pulpele apoi se lasa sa se scurga. Se sterg si cu prosoape de hartie apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se lasa deoparte. Se curata cartofii si...
Citeste continuareaPostat de AdrianUdrea
Mai intai calim ceapa si usturoiul, tocate marunt, in uleiul incins. Adaugam morcovul si telina, curatate si tocate, iar cand acestea se patrund, adaugam rosiile decojite si tocate. Lasam...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se separa albusurile de galbenusuri. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul. Se adauga galbenusurile, untul topit,...
Citeste continuareaPostat de panacris
Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit,...
Citeste continuareaPostat de panacris
Într-un bol încăpător se amestecă energic ouăle cu zahărul tos, zahărul vanilinat și esența de vanilie, până ce se obține o cremă omogenă și fină. Făina și...
Citeste continuareaPostat de panacris
Brânza de vaci scursă se mixează împreună cu zahărul pudră, oul, zahărul vanilinat și coaja de lămâie, până se obține un amestec omogen. Făina se amestecă cu...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Vanata se curata in fasii, lasand cate o fasie necuratata. Taiati vanata rondele de aproximativ un centimetru grosime . In ordine, aranjati vanata pe doua randuri [sa se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|