laptele ,zaharul,faina şi margarina se pun ıntr-o cratita se amesteca bine la foc potrivit pına da ın clocot ..aveti grija sa nu faca cocoloaşe faina (amestecati intai zaharul si faina,adaugand putin cate putin ,laptele). va rezulta o budinca cu o consistenta destul de legata.
ıntr-o tava de cuptor mare se presara uniform 100 de gr. de nuca de cocos.
budinca se toarna uşor peste nuca de cocos cu mare grija
ıncercati cu ajutorul unei linguri sa o ıntindeti uniform ın tava fara sa stricati stratul de nuca
se mixeaza frisca pudra cu laptele(eu am inlocuit amestecul cu frisca vegetala)
dupa ce s-a racit budinca ,adaugati şi frişca tot cu ajutorul unei linguri de lemn
sa o ıntindeti cıt se poate de uniform
deasupra presarati nuca
apoi introduceti tava la frigider,pt cel putin doua ore
cu ajutorul unui cutit taiati fasii lungi pe care, ajutandu-va de o furculita si de degetele, le rulati usor formand mini-rulade
este un desert usor, foarte foarte gustos si simplu