Mousse “After Eight”

Postat de Oana in Dulciuri
28 Apr 2009 | 10810 vizualizari
Mousse “After Eight”

Un desert gata in 15 minute, rafinat, mentolat si foarte racoritor!

Ingrediente

  • o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
  • ciocolata amaruie cu menta Anidor
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida

Mod de preparare

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.

Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.

Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse “After Eight”" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Raffaello home edition

Postat de simona72

Raffaello home edition

Pentru aluat: se mixeaza ouale intregi impreuna cu sarea si indulcitorul. Se adauga untul topit, laptele, vanilia, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se mixeaza la viteza mica pana la...

Citeste continuarea

Cremă de unt cu bezea elveţiană

Postat de diaconta

Cremă de unt cu bezea elveţiană

Eu am folosit zmeura congelata.Am lasat-o sa se decongeleze,am amestecat-o cu o lingura de zahar,am pasat-o si am trecut-o prin sita ca sa obtin un piure fin de zmeura. Este important ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2009, 00:31
, in doar 15 minute se face?
la 28.04.2009, 00:35
Si in 2 minute se maninca
la 28.04.2009, 00:41
I-am dat 5 furculite, ca-s darnic. Ce-i cu avatarul ala, ma, la tine?
la 28.04.2009, 01:18
Lasa-l, ca merge. Macar pina gasesc unu' mai sexi
la 26.11.2009, 17:21
si rapid si foarte bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking