Ingrediente
- o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
- ciocolata amaruie cu menta Anidor
- 2 linguri cu coniac
- 1 lingura cu zahar
- 1 fiola esenta de vanilie
- 250 ml frisca lichida
Mod de preparare
Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.
Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.
Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse “After Eight”" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|